Десподов е спортист №1 на Обединени спортни клубове ЦСКА за 2018г., ще играе в Каляри

23
Кирил Десподов, снимка lap.bg

Десподов е спортист №1 на Обединени спортни клубове ЦСКА за 2018г., ще играе в Каляри

Кирил Десподов беше избран за спортист №1 на Обединени спортни клубове ЦСКА за 2018 година. Годишните награди бяха раздадени на церемония в Централния военен клуб, която беше излъчена на живо по ЦСКА ТВ.

Вижте пълен запис на събитието тук.

ПФК ЦСКА е най-добър отбор на ОСК ЦСКА за годината. От клуба бяха отличени още Валентин Антов за най-добър млад футболист, Мартин Смоленски за най-проспериращ юноша и ЦСКА U19 с треньор Ивайло Станев за най-проспериращ отбор.

Десподов е на прага да реализира трансфер в италианския Каляри. Всеизвестен факт е, че сделката трябва да стане официална в близките минути или часове, а бързото крило е в Рим, където преминава медицинските си прегледи.

Те се извършват в известната„Вила Стуарт”, която е „дом” за много от новите футболисти, които играят на Ботуша.

Договорът на офанзивния футболист е за 4.5 години, а двата клуба са се споразумяли, да се сключи в американската валута. Футболист №1 на България за 2018 година мина успешно медицински тестове и може да дебютира в италианския елит още този уикенд.

В събота „Каляри“ е домакин на „Аталанта“ в двубой от 22-ия кръг. В класирането новият отбор на Десподов заема 14-то място.

СПОДЕЛИ В