Джоли иска да си върне Брад Пит, но той отказва идеята за „романтично помирение“

44

Х оливудската актриса Анджелина Джоли иска да си върне Брад Пит, но той отказва идеята за „романтично помирение“. Изненадващият обрат се крие зад причината, поради която актрисата протаква тежките преговори по развода, твърдят анонимни източници, близки до бившата двойка, съобщава The Sun.

Брад Пит отхвърли идеята на Джоли, но иска хармонични отношения заради децата им. Източникът твърди, че Анджелина ясно е заявила на Брад, че иска отново да имат връзка.“Тя би искала отново да бъдат семейство и не изглежда като човек, който е способен да продължи напред. Именно затова прави нещата по развода им толкова трудни“.
„Основната грижа на Брад е да бъде баща на шестте им деца“, добавя източникът. „Той постоянно премълчава някои неща, защото всичко, за което го е грижа, са децата“.
„Анджелина прави нещата ужасни за него и протаква процеса, но няма да го накара да размисли и да се съберат“, подчертава източникът. „Той просто иска всичко да се подреди, но тя не се отказва“.

Холивудските звезди Джоли и Пит се разделиха през септември 2016 година. Двамата прекараха заедно 10 години, но сключиха брак едва през 2014 година. Семейство има шест деца, три, от които осиновени. Близките отношения между тях започнаха през 2004 г. преди снимките на филма „Мистър и мисис Смит“. Това беше трети брак за Джоли. Тя беше омъжена за актьорите Джони Лий Милър от 1996 г. до 1999 г. и за Били Боб Торнтън от 2000 г. до 2003 г.
Миналата година Джоли заведе молба във Върховния съд на Лос Анджелис, щата Калифорния, с искане Брад Пит да бъде задължен да заплаща повече средства за възпитанието на общите им деца. Адвокатите на Пит отговориха, че за две години актьорът е изплатил над 1 милион долара за издръжка.