Кирил Десподов е най-добър играч на XIV-ия кръг на Първа лига

12

Кирил Десподов е най-добър играч на XIV-ия кръг на Първа лига.

Националът Кирил Десподов бе избран за най-добър играч на XIV-ия кръг на Първа лига. Футболистът на ЦСКА – София е доволен от представянето си при победата над Локомотив (Пловдив), но изтъкна, че все още има много възможности за подобрение в играта си.

“Искам да благодаря на всички, които са гласували за мен. Тези награди ме радват и ми дават мотивация да работя още по-усилено. Нямахме спечелен мач срещу по-трудните и този двубой с Локомотив беше доста важен. Аз не съм всеки мач на топ ниво, не се и чувствам в много добра форма, въпреки че вкарвам голове. Мога още много и треньорът го знае. Ще работя върху това нещо. Понякога нямаш ден , но това не може да те оправдае да не се раздаваш за отбора. Не може във всеки мач да вкарваш три гол, но все пак е важно да държиш едно добро ниво. Някъде на 60-70% от формата си съм в момента”, каза Десподов.

 

 

“Не мисля, че е основателно да ни критикуват толкова много. Играем по-директен футбол, отбелязваме голове и не допускаме много. Не знам защо е това недоволство от феновете. Вряно е, че не успяхме да вземем някои дербита, но и мачовете с по-малките отбори не трябва да се подценяват, защото и те са много важни”, допълни Кирил.

“Мачът за Купата на България с Лудогорец е още далеч. Ще е трудно, ние вече сме ги отстранявали. Ако успеем да ги преминем, ще е по-лесно нататък”, смята още Десподов.
В петък ЦСКА – София приема Витоша (Бистрица) в първа среща от 15-ия кръг на родния елит.

СПОДЕЛИ В