Лиляна Павлова: Работим много, честни сме, защото милеем за България

88

Работим много, честни сме, гледаме напред и заедно можем да се справим и да постигнем много. Това заяви на среща с граждани в Добрич кандидатът за евродепутат на ПП ГЕРБ Лиляна Павлова, предаде Радио „Фокус” – Варна. Лиляна Павлова започна своето обръщение към присъстващите в залата със „Здравейте горди добруджанци!“. Тя отправи думи на благодарност към хората от този регион, защото са трудолюбиви и това което правят е ценно за цяла България, защото Добруджа е житницата на България. Лиляна Павлова сподели, че през днешния ден е имала възможност да обиколи част от Добричка област и от това, което е видяла като пътна инфраструктура, не е доволна, може да се постигне повече. Тя подчерта, че въпреки това е направено много. От 2007 година досега благодарение именно на Европа в този регион са инвестирани един милиард и петстотин милиона лева, това са средства, предоставени за развитие на сектор „Земеделие“.
Лиляна Павлова увери, че тази подкрепа ще продължи, за да се развива българското земеделие, за да бъде то модерно и конкурентно. По думите на кандидата за евродепутат много инвестиции са вложени в региона, работата за България ще продължи и в Европейския парламент, за да продължи усвояването на евросредства и да се затвърди работата въобще за регионите.

Лиляна Павлова подчерта, че е важно да се достигне до всяко населено място, за да се почувства европейската солидарност, защото по-големият обем от инвестиции ще привлича хора на трудовия пазар. Основен акцент, по думите й, в работата на сегашното правителство и за в бъдеще е да се инвестира в образованието, за да има възможности за младите хора, защото те са бъдещето на България. Изборите са важни, защото с подкрепата на този професионален отбор, какъвто е листата на ПП ГЕРБ за кандидат евродепутати, ще продължи работата в посока на това да се защитават интересите на гражданите, защото кандидатите за евродепутати знаят и могат, отбеляза Лиляна Павлова: “Защото милеем за България, защото ценим България“.

Тя подчерта също, че е важно да пазим и да показваме нашето културно многообразие.

СПОДЕЛИ В