Манолова: Столичният бюджет трябва да бъде децентрализиран, за да стига за всички

22

Истината и обективността са преди всичко. Това каза за предаването „Това е България“ по Радио „Фокус“ кандидатът за кмет на София Мая Манолова. Според нея свободата на словото се изразява в ангажимента за честно, почтено и обективно отразяване. „Аз съм потърпевша като кандидат от некоректното поведение и отразяване, изобщо от омазването ми от някои кафяви медии. Това е кампания, която не пожали мен, семейството ми, хората в инициативния комитет, хората, които стоят и ме подкрепят. И благодаря за отношението и за подкрепата от вашата агенция. Защото истината е преди всичко, обективността е преди всичко“, добави кандидатът за кмет на София.
Мая Манолова коментира и проблемите, свързани с таксиметровите услуги и обясни, че „стоянките“ не са удобни за шофьорите и гражданите. Тя обясни, че е дала обещание „паякът“ да спре да вдига таксиметрови автомобили и добави, че при неговото използване няма никакъв толеранс за шофьорите. Манолова е категорична, че не бива да бъдат увеличавани цените на тарифите, без да бъде чуто мнението на гражданите.

Непосредствените срещи с хората винаги са зареждащи с оптимизъм. Това каза за предаването „Това е България“ по Радио „Фокус“ кандидатът за кмет на София Мая Манолова. По нейни думи в много от населените места, посетени от нея до този момент в кампанията, липсва изградена канализация.

„В село Мрамор и в село Волуяк няма канализация. Няма канализация и в Кътина, в Чепинци, в Негован, в Панчарево, в Кокаляне. В повечето от населените места, в които вече бях, няма канализация. Всъщност няма и в двата най-скъпарски квартала – Симеоново и Драгалевци.

Наистина е отчайващо в 21 век да живеем като в централноафриканска държава“,

добави кандидатът за кмет.
Мая Манолова каза още, че столичният бюджет трябва да бъде децентрализиран, за да стига за всички населени места.

СПОДЕЛИ В