-1 C
София
неделя, февруари 17, 2019
Над 3 млн. са гледали интервюто на Путин по тв канал Fox...

Над 3 млн. са гледали интервюто на Путин по тв канал Fox News

18

Над 3 милиона човека са гледали интервюто на президента на Русия Владимир Путин с американския журналист Крис Уолъс по телевизионния канал Fox News, съобщава Mediaite.

Отбелязва се, че разговорът на руския лидер с Уолъс, който е бил излъчван в 18 часа местно време, е бил гледан от 3.1 милиона човека.

Освен това, интервюто с президента на САЩ Доналд Тръмп, което е било показано три часа по-късно, е било гледано от 3.9 милиона човека.

По-рано Путин даде за  Fox News интервю, в което бяха повдигнати темите за отношенията на Русия и САЩ, в това число за съкращаването на стратегическите настъпателни въоръжения, НАТО и разследването на “намесата“ в американските избори.

Владимир Путин отговори на въпроси на журналиста, водещ на телевизионния канал  Fox News Крис Уолъс. Интервюто се проведе на 16 юли в Хелзинки, Финландия.
Припомняме, че президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че предпочита да не нарича Русия “противник“. заяви той в интервю за телевизионния канал  Fox News.
“Да се разбираме с Русия е нещо добро, не е лошо … те имат мощна армия, но икономиката им е много по-малка от китайската и дори не искам да използвам думата “враг“, можем да работим заедно. Всички могат да се разбират и да живеят в мир “, каза още Тръмп.
СПОДЕЛИ В