Сребро за ансамбъла и 3 сребърни медала за Катрин Тасева днес от Световната купа в София

12

Сребро за ансамбъла и 3 сребърни медала за Катрин Тасева от Световната купа в София.

Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели сребърен медал на обръчи и бухалки на финала на SOFIA WORLD CUP. Това съобщиха от Българската федерация по художествена гимнастика на официалната си страница във „Фейсбук“.

Кубрат Пулев връчи сребърните медали на момичетата от българския ансамбъл.

Гимнастичката Катрин Тасева спечели сребърен медал на лента на финала на SOFIA WORLD CUP. Това съобщиха от Българската федерация художествена гимнастика на официалната си страница в социалната мрежа „Фейсбук“.

Златото грабна рускинята Александра Солдатова, а бронзът е за Линой Ашрам от Израел. Това е третият сребърен медал за Тасева на финала на SOFIA WORLD CUP, след като спечели сребро и на бухалки и топка.

Гимнастичката Катрин Тасева спечели сребърен медал на бухалки на Световната купа по художествена гимнастика в София. Това съобщиха от Българската федерация художествена гимнастика на официалната си страница в социалната мрежа „Фейсбук“. Златото отиде при Линой Ашрам от Израел, а бронзът – при рускинята Александра Солдатова.

Гимнастичката Катрин Тасева спечели сребърен медал на топка на финала на SOFIA WORLD CUP.

Това съобщиха от Българската федерация художествена гимнастика на официалната си страница в социалната мрежа „Фейсбук“. На първо място се класира представителката на Русия Екатерина Селезньова, а бронзът отиде при израелката Линой Ашрам. Другата представителка на България Невяна Владинова зае шестото място.
На финалите на обръч Владинова се класира четвърта, а Тасева – шеста.