Анджелина Джоли обмисля да се премести извън САЩ, планира да замине за Лондон

24
Брад Пит и Анджелина Джоли, снимка фейсбук страница Анджелина и Брадата

Анджелина Джоли обмисля да се премести извън САЩ, планира да замине за Лондон.

След години юридически спорове по развода си и когато изглежда, че нещата са се подобрили, Анджелина Джоли обмисля да вземе трудно решение и да се премести извън САЩ. Актрисата планира да замине за Лондон, където вече е живяла със семейството си през 2011 г. Тя вярвала, че богаташкият квартал „Ричмънд” е перфектната среда за деца, както в културен, така и в образователен план, твърди източник, близък до актрисата, цитиран от „Ола” и БГНЕС.

За да направи тази промяна, Анджелина вече е разгледала имотите в този район на Югозападен Лондон, както и начините, по които да организира този междуконтинентален ход, след като приключи карантината в САЩ.

Една от възможностите е децата да прекарат няколко месеца с нея във Великобритания и след това да бъдат с Брад Пит за по-дълги периоди, казва източникът, близък до семейството.

През ноември 2019 г. актрисата направи публично своето намерение да се премести извън САЩ пред списание „Харпърс базар”: „Бих искала да живея в чужбина и ще го направя, щом децата ми навършат 18. Засега трябва да се съобразявам с това къде е избрал да живее баща им”.

По всичко личи, че нещата отново могат да се усложнят помежду им, след като Анджелина поиска в правен документ съдията, който се занимава с развода й, да се оттегли поради конфликт на интереси. Сблъсквайки се с подобно искане, юридическият екип на Брад Пит отговори, че това е стратегия на актрисата, за да спечели време, що се отнася до грижите за шестте им деца.

В интервю за френския „Фигаро” през юни тя обясни, че когато дошло време да се установят самостоятелно след развода си с Брад Пит, тя е предпочела Лос Анджелис, родният си град, защото там бившият й искал да продължи да живее и по този начин можели по-добре се организират с децата. „Европа, Франция, Париж … един различен живот, но за съжаление това е моето ежедневие”, коментира тя. Нейната професия включва постоянни пътувания, в които децата й често я придружават: „Целият ми живот и решенията ми се определят от моите деца, техните нужди и техните приоритети са мой приоритет. Внимателна съм за всичко, което може да им повлияе или навреди”, споделя тя.

СПОДЕЛИ В