Бил Клинтън ще издаде през 2021г втория си роман „The Presiedent’s Daughter“

13

Бил Клинтън ще издаде през 2021г втория си роман „The Presiedent’s Daughter“.

Бившият президент на САЩ Бил Клинтън ще издаде с помощта на автора Джеймс Патерсън втория си роман „The Presiedent’s Daughter“ (Дъщерята на президента), предаде БТА като се позова на „Франс прес“.

Бившият стопанин на Белия дом вече веднъж си сътрудничи с Патерсън за написването на предишната им съвместна творба – „Къде е президентът?“, припомня агенцията.

„Работата ми с господин Клинтън беше един от големите успехи в моята кариера и се радвам че отново ще си сътрудничим“, заяви писателят.

В предишната им книга се разказваше за кибертерорист, който атакува Белия дом. Тя се разпродаде в 3-милионен тираж и предстои телевизионна екранизация на творбата, като в главната роля ще участва Дейвид Ойелоуо.

Новият трилър трябва да види бял свят през месец юни 2021година. В него ще се разказва за заплаха за отвличане на дъщерята на бивш президент.

Не е известно дали Клинтън се е вдъхновил за случая от единствената си дъщеря Челси. Самата тя стана автор на няколко детски книги, припомня агенцията.

„Никога не съм си представял, че някога ще напиша книга с такъв майстор на разказа, какъвто е Патерсън, камо ли две!“, коментира Бил Клинтън.

СПОДЕЛИ В