Григор в нова благотворителна кампания, ATP го поздрави за рождения му ден

9

Григор в нова благотворителна кампания, ATP го поздрави за рождения му ден

Григор Димитров се включи в нова благотворителна кампания. Този път тенисистът ни ще подпомогне пакистанския си колега Айсам ул Хак Куреши. Той организира търг в помощ на гладуващи хора в своята страна по време на пандемията Covid-19.

„Здравей, Пакистан. Аз съм Григор Димитров. Подкрепям каузата на Айсам Куреши да събере средства в благотворителния фонд по време на пандемията от коронавируса.

За търга ще даря своя подписана ракета. Бъдете здрави!“, сподели бившият №3 във видеото, което световният №50 на двойки публикува в Twitter профила си.

По време на Covid-19 пандемията Григор вече направи добро дело, като дари респиратори за болницата в родния си град Хасково.

От Асоциацията професионалните тенисисти ATP отправиха специален поздрав за рождения ден на една от големите си звезди – българина Григор Димитров.

Вчера хасковлията навършва 29 години, а по този повод в социалните си медии от ATP публикуваха специална компилация с моменти, в които Димитров е накарал тенис феновете да се смеят.

Винаги има смях с този човек. Желаем ти честит рожден ден, Григор Димитров“, написаха от ATP, а във видеото има забавни моменти с Роджър Федерер, Новак Джокович и много други.

От ATP съобщиха, че

началото на мачовете в професионалния тенис няма да бъде по-рано от 3 август.

В същото време Григор Димитров прекарва времето на самоизолация в САЩ.

СПОДЕЛИ В