Добрев: Нинова да обясни защо само за една година БСП е успяла да изгуби 800 хил. гласа

Това е една стандартна процедура, за хора, които не изпълняват окончателни съдебни решения. Впечатлен съм от г-жа Нинова защо не остана, за да си зададете въпросите към нея, за да разберете всъщност за какво е жалбата. Единственото нещо, което му остава на човек, на когото са му нарушени правата, е да подаде жалба в полиция и в прокуратура. Това каза пред журналисти пред централата на БСП Кирил Добрев по повод внесената от него жалба срещу Корнелия Нинова, предаде БГНЕС.

След като бях изключен заради фалшификации в списъци, заради това, че нямах право да се защитя, съдът ме върна като член на Националния съвет.

На последното заседание отсъствах. Първо, нямах смс или сигнал да присъствам, второ, не присъствах в списъка, по нареждане на Гуцанов бях изваден от списъка. Господин Свиленски обяви, че това е техническа причина, тогава се включи г-жа Алексова и обясни, че законите в страната не важат в БСП“,

заяви Кирил Добрев. По думите му Нинова му е казала, че може да остане като гражданин на заседанието на НС на БСП, но да не участва в гласуването.

Единственото, което може да направи човек, на който са му отнели правата е да подаде жалба в полиция и прокуратура. В края на краищата аз съм член на БСП, член сън на Националния съвет и някой ми пречи да изпълнявам своите функции, като такъв“, обобщи той.

Според него Корнелия Нинова трябва да обясни на членовете и симпатизанти на БСП, защо само за една година е успяла да изгуби 800 хил. гласа.

Нинова трябва да обясни, защо избра за шеф на предизборния щаб човек, който занули БСП във Варна. БСП във Варна е с най-ниския резултат от всички области. Няма да позволя да ме ръководят лузъри, хора за които гласуват шепа хора и на рожденият ми ден идват повече хора отколкото гласове получават и никой не може да спре възможността да бъда част от БСП и да преживявам всички проблеми на БСП“,

коментира още той.