Лорер: Лъжа на жълти медии е, че искам да цепя „Продължаваме промяната“

Лъжа на жълти медии е, че искам да цепя „Продължаваме промяната“. Това заяви  заАгенция „Фокус Даниел Лорер от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

„През годините определени журналисти са свикнали, че в политическите формации трябва да има скандали и за това си измислят този“, допълни той.

Отново само за  Фокус политикът сподели, че минус на партията, която представлява, е,  че не може на обикновен език да обясни на хората за плюсовете, които ПП са постигнали за България. ГЕРБ определено имат повече опит в това, макар че ние за един кратък период на управление, направихме много, категоричен е той.

Лорер бе днес във Варна за пресконференция, придружаван от свои колеги от ПП, на която говори по актуални въпроси, касаещи нашата родина.

Подадохме сигнал до ДАНС за неплатени от ТЕЦ-Варна задължения в размер на 37 млн. лв. към държавния газов доставчик „Булгаргаз“,

каза още той. Ще последва и такъв за неплатените пари от „Топлофикация“-София, допълни политикът.

Партията ни ще участва на евентуална лидерска среща, на която да чуе идеите на БСП за политиките, които левицата ще гони, ако сформира кабинет, заяви още той, но допълни, че се учудва на идеята на президента да даде третия проучвателен мандат точно на формацията, водена от Корнелия Нинова.

Относно казусът с Пловдивския панаир, в който е замесен морския град, от ПП са категорични, че Варна не трябва да апортира подарените от държавата акции на Гергов, а да ги върне на Министерството на икономиката. С тези акции морската столица трябваше да придобие т.нар. „Дупка“, на която да изгради парк, свързан с историческото минало на града.