Мутафчийски:Не е време за празници,не резервирайте хотели,не ходете на църковните служби

103
Призоваваме всички български граждани да не възприемат великденските празници и Цветница като празници. Не е време запразници! Изобщо не е време за празници!
Това заяви ген. Венцислав Мутафчийски на редовния си брифинг.
Не си правете никакви регистрации в хотели, защото ще имате сериозен проблем, там ще се заразите. Не ходете на църковните служби, защото там ще се заразите.
Останете вкъщи и със своето семейство без да се събирате, а с тези, които живеете, по някакъв начин си отбележете празника. Не е нужно да се ходи, всъщност не е и разрешено”, заяви още Мутафчийски.
Министър Ангелкова може и да ми се разсърди, но така или иначе толкова много хора ми се сърдят в тази държава, така че няма да си го спестя. Призоваваме всички български граждани да не възприемат Великденските празници и Цветница като празници. Не е време за празници. Не си парвете никакви резервации за хотели, защото ще имате сериозен проблем. Там ще се заразите. Не ходете на църковните служби, защото там ще се заразите“, категоричен бе  Мутафчийски. И допълни: „5 000 души се заразиха в Сеул на църковна служба“.
СПОДЕЛИ В