Най-красивата жена на света за 2016 и 2004г., според „Пийпъл“,Дженифър Анистън на 51 г. 

110

Най-красивата жена на света за 2016 и 2004 г., според сп. „Пийпъл“, Дженифър Анистън на 51 г.

Дженифър Анистън е една от най-горещите жени в Холивуд. Родена е на 11 февруари 1969 г. в Шърман Оукс. Баща ѝ Джон Анистън е от гръцки произход и играе в най-продължителния сапунен сериал – Days of our Lives (Дните на нашия живот).

Става известна в средата на 90-те години на миналия век с ролята си на Рейчъл Грийн в популярния американски комедиен сериал „Приятели“. За нея тя печели „Еми“, „Златен глобус“ и наградата на Гилдията на актьорите. От 2012 г. има звезда на Холивудската алея на славата.

Дженифър Анистън има и десетки роли в киното. Сред най-известните ленти с нейно участие са „Коледно парти“, „Денят на мама“, двете части на „Шефове гадняри“, „Семейство Милър“, „Жена назаем“, „Отстреляй бившата“, „Пълно за празно“, „Той не си пада по теб“, „Марли и аз“, „Завръщането на Поли“, „Раздялата“, „Хората говорят“, „Извън релси“, „Всемогъщият Брус“.

През 2000-а Анистън се омъжва за Брад Пит, с когото се разделят в началото на 2005 г. След края на брака им и заради връзката на Пит с Анджелина Джоли Дженифър Анистън се превръща в любима „жертва“ на журналистите.

През август 2015 г. сключва брак с Джъстин Теру, но след малко повече от две години (в края на 2017-а) двамата се разделят. В момента красавицата е сама, но все по-упорити слухове я свързват отново с Брад Пит.

През април 2016, за втори път след 2004-а, сп. „Пийпъл“ я провъзгласява за най-красивата жена на света.

СПОДЕЛИ В