Радев: Гласувах за България, в която гражданите живеят достойно

Гласувах за България, в която гражданите живеят достойно, това заяви президентът Румен Радев, след като гласува около 11:00 ч.

 

Силно се надявам, че партиите извлякоха своя урок от предишните избори и ще подходят много по-конструктивно и по-отговорно, за да бъдат на висотата на очакванията на гражданите. 

 

Това заяви президентът Румен Радев на въпрос очаква ли новият парламент да състави правителство. Държавният глава гласува в  в Професионалната гимназия по транспорт „Макгахан” в София.

Гласувах за България, в която гражданите живеят достойно и младите хора виждат своето бъдеще, за държава, която принадлежи и работи в интерес на обществото, а не на скрити кръгове, обясни Радев.

Той призова българите масово да излязат да гласуват. Защото това е начинът да осъзнаем, че ако искаме да имаме легитимно и стабилно правителство и парламент, ние трябва да ги направим – всеки един от нас, с нашия глас, каза държавният глава.

Радев поздрави всички служители на МВР за превенцията и профилактиката най-сетне да се справят с „уродливото явление на българската демокрация“ – купения вот.