Хосе Карерас покани Лили Иванова на Opera D’amore за лична среща

Хосе Карерас покани Лили Иванова на Opera D’amore за лична среща

„Благодаря за поканата и уважението! За мен ще бъде чест и удоволствие да слушам големия оперен глас Хосе Карерас в Opera D’amore – премиера на 19.12.2021 г.!“ – това възкликна в Инстаграм примата на българската естредна музика Лили Иванова, която в вълнение прие да бъде специален гост на грандиозния галаспектакъл Opera D’amore, който ще я срещне на живо с оперната легенда Хосе Карерас.

По думите на организаторите, дипломатическия корпус също е потвърдил присъствието си на световната премиера на Opera D`amore в София, която е под патронажа на президента Румен Радев..

В поредица от публикации в социалните мрежи и сторита актрисите Екатерина Евро и Силвия Петкова също споделиха, че с нетърпение очакват епичния музикален празник, който ще се превърне в своеобразен културен мост между минало и бъдеще.

Припомняме, че Opera D’amore с участието на маестро Хосе Карерас ще оживее на 19-и декември в Зала Арена Армеец. За първи път високите технологии, ще ни позволят да се насладим на едно музикално пътешествие до местата, на които се развива действието на всяка ария, която ще видим на сцената. Елитния състав от оперни изпълнители ще допълнят звездата на Метрополитен Опера, Ню Йорк – Мария Гулегина, дългогодишната легенда на Миланската Ла Скала – Марко Берти, най-новото попълнение на Софийската опера и балет Рейналдо Дроз, родните таланти – Надя Кръстева, Кирил Манолов, Илина Михайлова и Росен Ненчев.